Bekijk onze categorieën
Sluit menu

Annuleren
Menu
Vergelijk duizenden producten en diensten
We maken meer dan 100.000 mensen blij
Handige reviews om jou te helpen
Wis alle filters
Filteren
      • Onbeperkt

      9,0 (110)

      Voeg nog minimaal 2 dierentuinen toe aan je vergelijking

      Als je écht wilt genieten, dan is het bezoek aan een vogelpark altijd de moeite waard. Gelukkig vind je in ons land tal van interessante en fascinerende vogelparken, waar je de 

      meest bonte, kleurrijke en bijzondere vogels met eigen ogen kunt zien. Of juist stoere roofvogels. In een vogelpark, of in een dierentuin zie je ze echt vliegen! Op shopadvies.nl krijg je een overzicht van de vogelparken in ons land. En echt, een bezoek aan een vogelpark is altijd de moeite waard.

      Mooiste vogelparken van Nederland

      Gelukkig hebben we in ons land nog voldoende aandacht voor al het moois dat de flora en fauna wereld ons te bieden heeft. Ben jij iemand die oprecht kan genieten van de dieren die de wereld rijk is en ben je speciaal geïnteresseerd in vogels? Weet dan dat je in ons land terecht kunt in een groot aantal interessante vogelparken. Veruit de meest interessante vogelparken in ons land zijn Avifauna, Zoo Veldhoven, Burgers Zoo en ook Ouwehands Dierenpark. Daar vind je echt de leukste vogels en kun je daarnaast genieten van tal van andere dieren.

      Vogelpark met korting bezoeken

      Zoals gezegd zijn alle vogelparken in ons land de moeite meer dan waard. Wat ook leuk is, is dat je door shopadvies.nl te bezoeken, je altijd een vogelpark met korting kunt bezoeken. Op onze website vind je namelijk niet alleen alle mogelijke informatie over de vogelparken in ons land, je vindt ook altijd de leukste aanbiedingen en al even leuke kortingen. Dat maakt dat een bezoek aan een vogelpark nog een stuk leuker wordt. Want wie wil nou geen tickets scoren met een aantrekkelijke korting? Iedereen toch!

      Welke vogels vind je in een vogelpark dierentuin?

      Laten we de leukste vogelparken/dierentuinen eens nader onder de loep nemen. Breng je een bezoek aan Avifauna, dan kom je oog in oog te staan met dubbele neushoornvogels bijvoorbeeld, ontdek je de Europese ooievaar en maak je ook al nader kennis met de kroonkraanvogel. Je ziet de prachtige rode flamingo’s en ook de roze pelikaan. Ook de zeearend heeft ondertussen zijn opwachting gemaakt in Avifauna. Verder kunnen kinderen er naar hartenlust spelen en vind je er bijvoorbeeld ook de rode panda en verschillende zoogdieren en reptielen.

      Zoo Veldhoven heeft je erg veel moois te bieden

      Ook Zoo Veldhoven heeft ontzettend veel moois te bieden. Behalve de indrukwekkende zeearend vind je er bijvoorbeeld tal van exotische vogels en ook een keur aan roofvogels. Ook uilen voelen zich prima in Veldhoven, zoals je ook oog in oog kunt komen te staan met de kaketoe en de valk. En daarmee is nog slechts het topje van de ijsberg benoemd. 

      Vogels kijk in Burgers Zoo: de moeite waard!

      Breng vooral ook eens een bezoek aan Burgers Zoo. Behalve dat je er olifanten ziet en ook de cheetah van dichtbij kunt zien, vind je er ook echt de leukste vogels. In de Burgers Bush hoor je bijvoorbeeld al vogelgeluiden. Je zult betoverd raken door de blauwe suikervogels en de schoonheid van de Europese flamingo. Ook zie je in een apart gedeelte de grootste roofvogels. Zo zie je de kalkoengier en tal van verschillende uilen. Je kijkt er écht jouw ogen uit. 

      Ontdek de mooiste vogels in Ouwehands Dierenpark

      Als vogelliefhebber moet je zeker ook eens een bezoek brengen aan Ouwehands Dierenpark. Dit park heeft heel erg veel mooie vogels te bieden, terwijl je ook nader kennis kunt maken met leeuwen, de bruine beer en olifanten en giraffes. Ook wat betreft vogels is Ouwehands Dierenpark rijkelijk bedeeld. Je vindt de mooiste ara’s, flamingo’s en bijvoorbeeld de parelhoen. Ook een bezoek aan deze dierentuin is dus altijd meer dan de moeite waard.

      Vergelijk duizenden producten en diensten
      We maken meer dan 100.000 mensen blij
      Handige reviews om jou te helpen

      Nooit meer iets missen?

      Wij houden je graag op de hoogte.

      Yes! Je bent nu aangemeld voor het shopadvies magazine

      • Gratis hulp van experts
      • Onafhankelijk en objectief
      • Supergemakkelijk besparen

      shopadvies.nl is een concept van iPublishing & Elwege © 2006 - 2022 alle rechten voorbehouden.